Pages

.:My Dearest friends:.

Friday, November 23, 2012

my Lavaland- art competition


Hi There, Assalamualaikum.

Alhamdulilahh, Alhamdulilahh. Alhamdulillah

saya bru je menang hadiah sagu hati (je pun)

daripada competition "WAter gives, Water Takes"

anjuran German-Malaysian Institute. 


so, bawah ni , aku tunjukkan painting yang masuk pertandingan tu

actually its part of our projct

ni project 1st ktorang degree Applied arts and design

actually dalam 30 lebih painting di hantar wakil IIUM

but then hanya 7 shortlisted masuk final...

and then ... 3 grand prized which are 1st, 2nd and 3rd place

then ada 10 special mention (sagu hati)



DESIGN DEVELOPMENT


yang ni size kecik je sebenarnya...


yang ni bru A1 size, atas canvas




almost done.


AT German-Malaysian Institute 

syukran pada smua yang mendoakan. . .



Le me and my painting ^_~

and sekarang, Painting kami, akan di exhibit di GMI-LIBRARY
BANGI

jemput sesiapa datang, dan tengok2 kot2 lah korang nak beli bawak balik rumah...

make sure RM2000 dalam tangan yer. LOL kbai



certificate, kene kumpul lagi byk2 pertandingan ni...

nanti aku masukkan gambar kawan2 aku punya okay

malas

kbai.



1 comment:

  1. wahhh....style kot...
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASSALAMUALAIKUM

ASSALAMUALAIKUM
"wahai orang-orang yang beriman, Mengapa kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan?" "Allah sangat benci jika kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan" Assoff:2-3