Pages

.:My Dearest friends:.

Wednesday, February 2, 2011

25 RANDOM THINGS ABOUT ME

25  RANDOM THINGS ABOUT ME

oh my coach ! its killing me :(, di sebabkan saya di tag oleh Yana 
so, nak menyedapkan hati dy,,,sy buat la jugakkk,., kang nangis lak kang..
ni sket jer dari maklumat diri, xyah la korang tau lebih2 sangat...melampau la tuh


Saya beragama ISLAM. (smoga terus thabat)

 saya suke gila menulis (ta kesa la..menaip ker ape ker )

 terpaksa masuk dalam kos ARCHITECTURE ni..

Menyampah dengan orang yg suke kutuk blakang

 saya ada laptop..lalalal( amik umi punyer) nama dia SYIFA'

 boros gila berbelanja , 

 kadang2 rajin gila study, and sometimes malas gila study.

Suke online, caye tak, saya bleh berdepan dengan laptop 3 hari berturut2

byk cakap..blaa..blaa...tp bila dengan org baru kenal tetibe jadi pendiam.

 kadang2 pemalu (aiseh..malu tu kan sbhgian dari iman)

kejap saya rasa saya ni baik, then rasa jahat pulak, (crisis Identity)

 suke art, tp  tak pandai melukis or mewarna, sekian !!

 ta cukup ilmu untuk hidup

 seriusly suka mengedit gambo n slalu bangga sorang2 (astghfirullah)

suke stalker orang hebat2..haha...sebab sy pun nak jadi hebat lol~

 minat gila dengan subjek RIM, tapi xtau la bleh A ke tak...hik3

 sy suke senyum (sampai ade org cakap...'gila ker budak ni') dah...muke sye mmg di cipta untuk senyum.

 selalu pura2 kenal orang tu kalau ada orang yg saya tak ingat dy, then dy tegur sy, buat2 ingat sudah...

 kalau sy bercerita tolong la tgk sye.....sy tak leh kalo sy tgk cakap org pandai len.... >:P

 suke gile dengan hamster ..tapi ...uhuk's...kang saya bela mati tang tu jugakk..

 ok..saya fobia gila dengan ulat dan seangkatan dengannya (sy boleh pengsan kalau terpegang ulat ..seriously !!!)

  kadang2 panas baran gak , kalo sye peNat jangan la  tanye macam-macam , kang kene xpasal2

 saya sangat konfiden kalo sy cakap kat depan org ramai (walaupun statement yg saya bagi salah..haha...salah takpe,.asal konfiden..lalalala~)

 mudah gelabah tak tentu pasal, tak cool langsung, (depends  on situations la...)

 semua di atas adalah benar...haha...


cukup dah kan? haha..baiklah...nak tag orang? hurmmmmm....okay,.ini dia blog2 bertuah..haha



9 comments:

  1. Afwan Ukh..Ana bingung..Karena bahasa kita berbeda..Mau tag tapi kata apa yg dipakai..
    Salam Ukhuwah.. :)

    ReplyDelete
  2. ncik Hasan basri. tak kisah la..lupakan saja ya...maaf menyusahkan..

    ReplyDelete
  3. knp terpakse amik archtecture?

    ReplyDelete
  4. ni soklan cepu cemas ni~
    becoz~ dah dapat kos tu jer.terpaksalah go on..
    kalu nak tukar kos len..terpaksa tukar kampus :(

    ReplyDelete
  5. owh. architecture pon best. so akak UIA same ngan nazir la ye? hurm..

    ReplyDelete
  6. huhu~ best? insyaAllah la..akk akan terus kan...
    sama dengan nazir? yes~ tp dy 1 year je..and lepas ni dah tak same dah..akk 2 year..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASSALAMUALAIKUM

ASSALAMUALAIKUM
"wahai orang-orang yang beriman, Mengapa kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan?" "Allah sangat benci jika kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan" Assoff:2-3