Pages

.:My Dearest friends:.

Friday, July 29, 2011

Khas buat Roommates ku~


Assalamualaikum
Post kali ni, khas buat roommate insane aku,
Yana dan Masyie, yang lain nak baca boleh…bacelah…


Ana tak balik rumah, ana pegi sg petani,
Ada hal family,
So, doakan2lah perjalanan malam ana yang mybe agak panjang kan?
First. Nak mintak maaf atas semua yg berlaku (abang…abang./.malu..kome tgk abang~) haha
Spt yang TAK aku mahu~ kan??~ Kite pun tak mau….sape pun TAK mau isn’t it?
Ape2 pun, pemergian ni, bukan sbb sape2 pun, sbb mmg ada hal family~
Jaga bilik leklok, jaga katil ana leklok..
Jaga teddy ana ea….Insane ..hua3….
Allah uji seseorang, untuk meningkatkan iman dy..
Begitu juge dengan Ukhwah, pabila teruji,..
Jelas nyata, bgaimana tiap2 pihak bertindak,
Dari segi ana, masyi and yana sendiri~
Lalalala~
Ape2 pun, pemergian kali ni macam sedih sket, xtahu kenapa?
TAK mungkin lah kali terakhir kite berjumpe kan? Mesti jumpa lah
Kalau tak jmpe kat dunia..jmpe la kat akhirat nanti kan?
Ape2 pun..again…aku/ana mintak maaf~
Nak mintaak maaf mmg  mudahkan? Tapi nak memaafkan…
Just between ana/aku dengan Allah
Dan kau/yana dengan Allah…
Heh! Cukup2lah..ni..
Aku hadiahkan korang sbuah lagi..mesti korang sukaa

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ROOMMATE KU SKALIAN.
and tribute buat Atie, krn sudi bersama aku saat aku duka~ apetah lagi SUKA kan? ngeh3..tq Allah.

Segalanya Milik-Mu

Album :
Munsyid : Mestica
http://liriknasyid.com


kau yg mencptakn cinta
dan kau jua yg menghampar bahagia
diribaanMu terhimpun hrpn
impian tulus stiap insan


kau yg mengutskn duka
dan engkaulh yg mengirimkn hampa
namun padaMu jua diadukn
merebahkn keresahan dan tangisan


* aku tahu inilah kasihMu
aku tahu inilah cintaMu
dan ku tahu tiap yg terbaik utkku
tak semuanya yg ku mahu...


munculh hangat nafas yg terhela
ada dingin saat menyebut namaMu
terarah segala ronda rasa
pada damainya dakapanMu (ya ALLAH)


aku tahu inilah kasihMu
aku tahu inilah cintaMu
dan ku tahu disegenap ruang rasaku
tlh kau titipkn kekuatn oh tuhan...


ulang*


2 comments:

  1. x smpt doakan..hang dah balik~~~ ;P

    ReplyDelete
  2. cheit..spoil la INFINITY nie~ dy pun da insaNe..mwahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASSALAMUALAIKUM

ASSALAMUALAIKUM
"wahai orang-orang yang beriman, Mengapa kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan?" "Allah sangat benci jika kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan" Assoff:2-3