Pages

.:My Dearest friends:.

Tuesday, April 24, 2012

Final Project ED~

Bismillah~~ Assalamualaikum~

Memang aku dah lama tak update belog sepOt nih~ anyway, aku dah submit final project aku untuk subject AED1126 ENVIRONMENTAL DESIGN~ huhu~

Oh, btw, aku nak grad dah bulan 5 ni, bukan dari Diploma, Apetah lagi Degree , Jauh skali Master, or mustahil PHD, maksud aku..Mustahil skrg lah....aku bukannye xleh nak amik PHD skrg..cuma, malas la..muda lagi..HOHOHOHO~~

Okaies2, FYI, aku buat model aku ni..tak tdo sminggu tau dok..SMINGGU DOK TDO~ tido tu tido la..tp lepas asar tdo, pastu maghrib bangun , buat project, sampai asar, pastu tdo balek..LOL

Idup aku sangatlah tak normal~

tp, skrg dah makin normal sket..

sbb dah abis project
 WARNING:
kat bawah ni bukan project aku...
Ni hanyelah main2 jer~~okay..

Ni violin, Inspire from Jung Ahh,.
haha, mamat korea yg pandai giler main violin tu..
kenaL x ni?


Hah, untuk pengetahuan korang, ni bukan projek aku~
Masa tengah bosan esok nak submission
ni buat jap mende alah nihh

Inspire from,.My classical Guitar
Ni Roziana punyer~~ sebokkk jugak nak buat die~ untuk Deeba nih




ATTENTION:
Ni bru masuk project aku
yang sebenar2nye
Graduation Project ni
xbuat.xleh grad la haku sem nih

Dan inilah HASIL NYEWWWW~~


Materials : GamUhu,Gunting,PisauTajam,Model Board,
Plastic Cover.

Color : putih, aku pun xtau kenapa putih..tapi syarat dy memang wajib
putih...

Boring isnt it?

but that's the challenge la kan? 
dah nama pun final

Killer project

First of All, MOckup model
mokap ni mcm, size kecik punye model la
nak kene pi tunjuk kat lecturer segala bagai en?
ha..lepas tu...banyak la komen2 nyewwww, then jadi la lainnn


This is the picture of the overall my Final Product



Ni pandangan dari ATAS
Oh, ni Space of joyful, mcm, ada bumbung yang mcm
Chaotic sket, pastu tingkap die terkeluar , and masuk...its Fun isnt it? LOL
Iam not sure this is horrific or not, tp aku buat mcm style mcm penjara pudu sket
penjara pudu? aku pun xpenah tengok..hahaha, nampak tak human scale kat dalam tu?
xnampak sudah~~ 



Ni Space of Joyful, ada tangga2,


Ni masuk, Opening~ sila masuk2 ye..yang tegak tu
Human Scale

Tunnel, ada tajam2 sket~ pastu tunnel ni
Overall mcm kaca la..so..its little bit Horror kan?

Yang mcm banggunan tinggi ni pun aku letak as Horror ~




Whoops
dah siap buat kotak...
nak bg kat insan2 yang terpilih
hehehe

QIQI~
and Liyana Roseli~

Kbai





























WHopss, aku dok abis lagi final, ade 1 subjek je lagi..graphic communication, perhaps its one of my least worries~ nge3..bajet x?

Okeh la..tu ja...


OPSSS.....

oh ye..gitar2 and violin tu ade sape2 nak order tak? rase mcm nak buat bisnes jewww~~

sampai 15hb mei sahaja yer, lepas tu aku malas buat dah...

satu kotak aku jual RM 7, budak2 AED takyah la..korang buat la sendiri lebihan model korang tuuuu~~

untuk dak2 kos lain~ ade nak tempah? hohoho~keje aku ni kurang kemas sikit.. tp kalao korang terdesak nk bg kat sape2 boley laaaLOL

Okay, dah tu je..Assalamualaikummmmmm....~ tak jawap dosa, kalao jawap sayang :P

6 comments:

  1. hmm... untung lah qiqi dapat hadiah..,handmade...

    ReplyDelete
  2. eh2..diba neh..bukan idea hanggg~~

    Poojaa..jangan jelez..hang budak AED buaD sendirikkkk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASSALAMUALAIKUM

ASSALAMUALAIKUM
"wahai orang-orang yang beriman, Mengapa kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan?" "Allah sangat benci jika kamu mengatakan sesuatu yang tidak kamu kerjakan" Assoff:2-3